Komplett interiør - tradisjonell stil

Eksempelet viser en helhetlig interiørløsning i tradisjonell stil på hytte.

Helhetlige, praktiske og varige interiørløsninger har lang levetid. Vi tegner/designer og lager tilpassede (eller standard) kvalitetsprodukter for nær alle rom i både hus, hytte og bedrift. Ekte håndtverk på både tradisjonelle og moderne stilarter. Du kan velge fra en rekke ulike typer materiell og tresorter.  Eventuell overflatebehandling skjer i vårt eget lakkeringsverksted som er i samme lokaler som snekkerverkstedet vårt i Svene. Våre skrog er i heltre og ferdig montert av våre dyktige håndtverkere. Vi frakter og monterer gjerne ferdig på stedet om du ønsker det.

Les mer
Sundtjønn

Sundtjønn ligger på søndre del av Vegglifjell. Hytta er oppført i håndlaft fra vår samarbeidspartner, og ferdigstilt av Blehytters egne ressurser og lokale samarbeidspartnere. Kvaliteten på både materiell og håndtverket på laftet er meget høy.

Hytta er kompakt i størrelse, men rommer lett en storfamilie med sine fire separate sovrom og praktiske løsninger. Modellen er egenutviklet av Blehytter.  

Les mer
Beinsvann

Beinsvann Hyttetun ligger ca 100 meter fra Beinsvannet på Søndre Blefjell. Tunet består av tre store kvalitetshytter, hver på rett under 100 kvm BRA store, pluss (ikke tellende) areal på hems. Dette er en av våre egenutviklede hyttemodeller, som er bygget også flere justerte versjoner på andre steder i ettertid. 

Alle hyttene ble utstyrt med enhetlig og tilpassede interiørløsninger i både kjøkken, stuen, gang, bad og soverom. Alt laget på vårt eget snekkerverksted på Fagsenteret i Svene.

Hyttene ble bygd av elementer og montert på stedet med kranbil, før resterende arbeid tok til.

Senere salg har bevist en mege god annenhåndsverdi, og vi tror både totalprosjektet og kvaliteten i hver av byggene er avgjørende for dette.

Les mer
Fjellsnaret

På solsiden øverst i Uvdal ligger i Fjellsnaret. Bildene her er fra èn av flere gode referanseprosjekter vi har bygget i Fjellsnaret. Hytta har skreddersydde interiørløsninger fra vårt eget snekkerverksted. 

Les mer
Ønsker mer info
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:

Kontaktinfo

BLEHYTTER

32 76 00 00

E-POST: POST@BLEHYTTER.NO