Om Blehytter AS

Blehytter AS er eid og drevet av lokale krefter i Flesberg/Numedal. Vi utgjør nå ca 10 faste personer i virksomheten. Alle bor fast i vårt nærområde. Blehytter tar primært totalprosjektet fra A-Å, så i tillegg har vi flere, i hovedsak lokale, samarbeidspartnere på de øvrige fag av et bygge og interiørprosjekt.
 
Vårt mål er å tilføre hvert prosjekt med vår kompetanse, allsidighet og erfaring innen nybygg, påbygging/renovering, interiørløsninger og utvikling av tomteområder. Vårt håndtverk, god planlegging, gode samarbeidspartnere og gjennomføringsevne av så vel store som mindre prosjekter skal sikre deg resultatet. Vi  søker å finner de optimale løsningene i samarbeid med deg som kunde.
 
Siden oppstarten i 2006 kan vi vise til mange referanseprosjekter. Noen av de finner du på våre hjemmesider. Ta kontakt, så kan vi gi deg mer informasjon omkring interiør, hytter og tomter - og ytterligere referanser.
15.02.2014
Hytter - nybygg

Vi vektlegger høy håndverksmessig standard, utførelse av lokale håndverkere og leverandører. Du som kunde sikres levering og god service.

Les mer
25.02.2014
Møbelverkstedet

I vårt møbel- og interiørverksted tilbyr vi deg standard eller individuelle og tilpassede løsninger, enten du har ønsker for huset eller hytta - eller på bedriften din.

Les mer
25.02.2014
Påbygg og renovering hytte

Skal du bygge på eller renovere hytten din?

Blehytter leverer hytter og tilbygg, samt interiør etter dine ønsker. Vi tilbyr total løsning fra plan/prosjektering, søknadsprosess og alle trinn fram til ferdigstilling.

 

Les mer